رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۸:۳۳:۳۱ ۲۰۲۴/۲۸/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

halim

حلیم به علت داشتن گندم؛ دارای ویتامین های B ،E و عناصر کلسیم، پتاسیم، منیزیم، گوگرد بوده و از طرف دیگر منبع غنی از پروتئین و آهن محسوب می شود. اما به دلیل مصرف روغن و شکر در کنار آن؛ ممکن است موجب اضافه وزن شما نیز شود. البته بعضی ها حلیم را با نمک میل می کنند، که در افراد دارای فشار خون، باید مراقب میزان نمک مصرفی بود.  برای تهیه حلیم خانگی، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

-گندم پوست کنده ۱کيلو
_گوشت راسته یا فیله  ۵۰۰گرم
_گوشت سینه مرغ بدون استخوان ۵۰۰گرم
_روغن به میزان لازم
_نمک
_دارچین وشکر برای تزیین

طرز تهیه:
ابتدا گندم پوست کنده را که شب قبل خیسانده ایم، با چرخ گوشت، دوبار چرخ میکنیم  و داخل قابلمه ریخته با آب مخلوط  می کنیم تا یکدست شود. بعد  آن را روی شعله می گذاریم تا بپزد.  سپس گوشت و مرغ را با يک عدد پیاز و یک تکه چوب دارچین و مقداری آب، داخل دیگ ریخته و به مدت  دو ساعت روی اجاق می گذاریم تا خوب بپزد. بعد از اينکه خوب پخته شد؛ آب آن را صاف کرده، داخل قابلمه گندم پخته شده می ریزیم  و هم می زنیم تا به خوبی  با هم مخلوط شوند. در این مرحله، گوشت ها را ريش ریش کرده، داخل گندم می ریزیم. سپس یک قاشق نمک و دو ملاقه متوسط روغن جامد، داخل گندم ریخته و خوب هم می زنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند و آن را حدود سه ساعت روی شعله با حرارت کم می گذاریم. و بطور مداوم طی این سه ساعت آن را هم می زنیم، تا ته نگیرد. سختی پخت حلیم همین مرحله است که اگر از هم زدن آن غفلت کنیم، به سرعت ته می گیرد. هنگامی که حلیم کش دار شد و هم زدن آن سخت شد؛ حلیم آماده خوردن شده است.

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب