رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۷:۵۶:۲۱ ۲۰۲۴/۲۸/۰۳     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

چال گونه عبارت است از فرورفتگی ناحیه گونه که اغلب حین خنده ایجاد می شود. چال گونه جزو فاکتورهای زیبایی صورت محسوب می گردد و سبب جذاب شدن چهره افراد به ویژه هنگام خنده می شود. امروزه به دلیل تقاضا برای ایجاد چال گونه با جراحی، تکنیک های بسیار متفاوت و متعددی ابداع و به کار گرفته شده است. قبل از عمل بیماران باید به دقت در مورد تکنیک جراحی، نتایج و عوارض مورد مشاوره قرار گیرند؛ به ویژه یادآوری سه نکته به بیمار اساسی است که عبارتند از:
- نمای ظاهری چال گونه که بلافاصله پس از عمل دیده می شود ممکن است با نتیجه نهایی متفاوت باشد.
- چال گونه که با جراحی ایجاد می شود معمولا هم در حالت خنده و هم درحالت استراحت عضلات صورت وجود خواهد داشت.
- احتمال محو یا کم عمق شدن چال گونه با گذشت زمان وجود دارد.
مشخص کردن محل چال گونه
برخی جراحان از بیمار می خواهند که بخندد و در حالت خنده یک نقطه به فاصله ۲ تا ۲/۵ سانتی متر خارج از چین نازولابیال و هم سطح با گوشه دهان یا اندکی بالاتر از آن را به عنوان محل ایجاد چال در نظر می گیرند. تکنیک های متعددی برای ایجاد چال گونه ذکر شده است. هدف از جراحی این است که یک اسکار بین درم و عضله بوکسیناتور ایجاد شود که این اسکار سبب چسبندگی درم و عضله گردد. عمل جراحی تحت بی حسی موضعی یا بی هوشی از ترکیب لیدوکایین و اپی نفرین استفاده می شود.
عوارض
جراحی ایجاد چال گونه اگرچه عمل مطمئن و نسبتا ساده ای است اما مانند هر عمل جراحی دیگر می تواند همراه با عوارض باشد که از جمله می توان به احتمال ایجاد عفونت، خونریزی و صدمه به شاخه های بوکال عصب فاسیال اشاره نمود. همچنین احتمال محو شدن ناگهانی چال گونه، عدم تقارن، واکنش به جسم خارجی و صدمه به مجرای استنسن نیز گزارش شده است. شناسایی و درمان زودرس عوارض اهمیت ویژه ای دارد.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب