رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۹:۳۲:۱۴ ۲۰۲۴/۲۷/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

dolmeh

دلمه غذای خانگی خوشمزه ای است که طرفداران خودش را دارد. بادمجان، فلفل و گوجه  دارای ویتامین های گروه ب هستند و در این میان فلفل و گوجه سرشار از ویتامین ث هستند که در این روزهای سرد، برای بالا بردن مقاومت بدن در مقابل سرما خوردگی، بسیار موثر هستند. برای پخت این غذای خوشمزه و مفید با ما همراه باشید.

  مواد لازم:
- فلفل و بادمجون و گوجه هرکدام ۱کيلو
- برنج۵۰۰گرم
- گوشت چرخ شده ۵۰۰گرم
- لپه ۱پيمانه
- سبزی دلمه ۲۰۰گرم
- پیاز متوسط ۲عدد
- رب گوجه فرنگی به میزان لازم
- نمک و فلفل وزردجوبه به میزان لازم
- زعفران و هل و گلاب باهم مخلوط ۲قاشق غذاخوری
- روغن به میزان لازم

طرز تهیه: ابتدا فلفل و بادمجان و گوجه را تمیز شسته و مطابق تصویر زیر برش می دهیم ومواد میانی آن را خالی کرده کنار می گذاریم . این مواد را بعدا" درته قابله می گذاریم تا به ته دیگ خوشمزه ای تبدیل شوند.

dolmehgojeh

بعد برنج را که از قبل خیسانده ایم را داخل قابلمه ریخته آبکش می کنیم. سپس لپه پخته شده را با برنج وسبزی خرد شده آبکش کرده داخل سینی می ریزیم.

rise

سپس پیازها را رنده کرده با روغن خوب تفت می دهیم، تا طلایی شوند و گوشت چرخ شده را به آن اضافه کرده خوب سرخ می کنیم. در این مرحله، نمک، فلفل، زردچوبه، هل، زعفران و گلاب را اضافه کرده، خوب هم می زنیم، تا گوشت خوب سرخ شود. حالا رب گوجه را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. سپس آن را به مخلوط برنج، لپه وسبزی اضافه کرده  و همه را با هم مخلوط می کنیم، تا مواد یکدست شوند. در آخر، مطابق تصویر زیر، فلفل و بادمجون و گوجه ها را با مخلوطی که آماده کردیم؛ پر کرده، و آنها را داخل قابلمه روی هم چیده و قابلمه را روی اجاق می گذاریم تا دلمه آماده شود.

dolmehbademjan

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب