رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۹:۱۳:۴۵ ۲۰۲۴/۲۷/۰۴     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

ashpazibamotor

تصور کنید سفری در پیش دارید که در طول راه رستوران مناسبی وجود ندارد و وسایل پخت و پز همراه ندارید. به نظرتان می شود با استفاده از گرمای موتور ماشین، پخت و پز کرد؟ پخت و پز روی موتور ماشین بدین معنی است که، موتور ماشین باید روشن باشد. پس بجای مدت زمان لازم برای طبخ غذا، میزان کیلومتر طی شده در نظر گرفته می شود. اولین قدم آماده کردن مواد خام است، که باید آنها را در فویل آلومینیمی بپیچید. مقدار کمی از مواد را در دو یا سه لایه فویل بپیچید. مرحله دوم گذاشتن غذا بر روی موتور است. حال سوال این است که کدام قسمت موتور گرمای بیشتری برای پخت غذا تولید می کند. از هر قطعه ای که پلاستیکی است، صرفنظر کنید. می توان گفت لوله ای که به طرف اگزوز می رود، داغ ترین قطعه است. می توان وقتی موتور خاموش و سرد است، آن را روشن کرده و یک دور کوتاه بزنید. بعد خودرو را متوقف کرده و کاپوت را بالا زده و با دست به قسمت های مختلف موتور آب بپاشید ببینید کدام بخش داغ تر است. مرحله سوم قرار دادن بسته غذا بر روی موتور است. جائیکه بتوان غذا را روی موتور بست، که در طول راه سقوط نکند. با یک سیم فلزی نازک؛ بسته را به موتور ببندید. دقت کنید، هیچگاه با قطعات متحرک موتور در تماس نباشد. توجه داشته باشید هیچ وقت از کمربند، شیلنگ یا نوارهای پلاستیکی برای بستن بسته غذا به موتور استفاده نکنید. این موارد طی حرکت شل می شوند. هر چقدر هم آنها را محکم ببندید در اثر گرما و حرکت شل می شوند. نکته دیگر، هر غذایی را نمی شود در موتور ماشین پخت. هر گونه مایعی را نمی شود در موتور گرم کرد. حتی اگر بسیار خوب بسته بندی شده باشد. زیرا در اثر ارتعاش و گرمای موتور ممکن است تولید دود کند. برش گوشت گاو، مرغ و سیب زمینی گزینه های خوبی به شمار می آیند. نکته بعدی این است که هنگام بستن بسته غذایی بر روی موتور، یا باز کردن آن، یا حتی دیدن مراحل پختن غذا، حتما ماشین را خاموش کنید. با توجه به مدل ماشین زمان پخت مواد فرق می کند. ماشین های مدل قدیمی موتور آنها بیشتر داغ می شود و زمان کمتری مورد نیاز است و البته ماشین های مدل جدید موتور کمتر داغ می شود. زمان دقیق با آزمایش و خطا  بدست می آید. ولی بطور کلی می گویند، بعد از طی ۹۶ کیلومتر، سینه مرغ سوخاری می شود و بعد از طی ۸۸ کیلومتر قطعات برش خورده سیب زمینی کباب می شود، یا میگو بعد از طی ۴۸ کیلومتر آماده می شود. البته این مسافت ها مربوط به ماشین های خارجی است و برای ماشین های ساخت داخل احتمالا مسافت کمتری مورد نیاز باشد. در هر حال اگر فکر می کنید به دردسر آن نمی ارزد. می توانید وسایل پخت و پز همراه داشته باشید. یک جای با صفا توقف کنید و غذایتان را روی یک گاز پیک نیکی آماده کنید.

 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب