این کیک شکلاتی بسیار خوشمزه و نرم است. عاشقای شکلات حتما امتحان کنید:
مواد لازم:
- آرد سفید قنادی ۲ پیمانه
- شکر دانه ریز ۲ پیمانه
- پودر کاکائو درجه یک ۲/۳ پیمانه
- جوش شیرین ۱ قاشق مرباخوری
- بیکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
- نمک یک پنسه
- تخم مرغ درشت ۳ عدد
- باترمیلک ۱ پیمانه
- آب گرم ۱ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا درجه ای که همیشه کیک میپزید، روشن کنید.
دو عدد قالب گرد ۲۳ سانتی را چرب و آرد پاشی کنید. میتوانید به جای آرد بعد از چرب کردن داخل قالب؛ پودر کاکائو بپاشید.
تمامی مواد خشک را داخل کاسه بزرگی ریخته با همزن دستی خوب مخلوط کنید.
تمامی مواد خیس را داخل کاسه جداگانه ای با همزن دستی مخلوط کنید.
سپس مواد خیس را؛ به مواد خشک اضافه کرده حدود ۲ دقیقه با همزن دستی بزنید. مواد باید کاملا یک دست شوند ولی نیازی به زیاد هم زدن نیست.
مواد را بین دو قالب به طور مساوی تقسیم کرده به مدت حدود ۳۵ دقیقه در طبقه وسط فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده بپزید. یا تا زمانی که خلال دندان از وسط کیک تمیز بیرون بیاید..
پس از خارج کردن کیک از فر حداقل ۱۵ دقیقه صبر کرده سپس از قالب خارج کنید.
نکته ۱ : مواد را دقیق اندازه گیری کرده مواد را جایگزین نکنید.
نکته ۲: کیفیت پودر کاکائو در طعم نهایی کیک شما تاثیر مستقیم دارد.