۱- هرگز از پنير پيتزاي يخ زده استفاده نكنيد ( تجربه خودم: پنير رو چند ساعت زودتر از فريز خارج كنيد تا يخ آن باز شود و سپس روي پيتزا استفاده نمائيد و گرنه اصلا پنير شما كش نمي آيد )
۲- ۹۰ درصد پنير پيتزاي بكار رفته در يك پيتزا را بايد روي خمير بپاشيد، خمیر را به سس آغشته کنید، سپس پنير پيتزا را روی آن بریزید.
۳- مواد اصلي پيتزا را كم بريزيد
۴- براي اينكه مواد از خمير جدا نشوند؛ بعد از ريختن مقدار كمي مواد، بايد با دست كمي ( فقط كمي ) آنها را فشار بدهيد كه باعث چسبيدن پنير و خمير و مواد به هم بشود.
۵- براي پيتزا از ظرف نچسب استفاده كنيد و هرگز ظرف را با روغن چرب نكنيد. چون باعث خشك شدن خمير پيتزا مي شود. توي ظرف نچسب را كمي آرد بپاشيد و سپس خمير را پهن كنيد.
۶- روي خمير پهن شده را با چنگال كمي سوراخ كنيد تا خمير بتواند نفس بكشد.
۷- اگر همراه با پنیر پیتزا کمی پنیر گودا هم بزنید بی نهایت عالی می شه و همچنین کشدار می شود.
۸- اگر مقداری از پنیر پیتزا را نگه داریم و در اواخر پخت روی پیتزا بریزیم و کمی کره آب کرده هم اضافه کنیم، هم خیلی خوشمزه می شود و هم پنیر کشدار تر می شود. یکی از علتهای کش نیامدن پنیر پیتزا علاوه بر نوع و کیفیت پنیر، زیاد ماندن پنیر در فر هست. بهتره یک سوم تا دو سوم پنیر را ۵ دقیقه آخر پخت، به پیتزا اضافه کنید. کمی گریل رو روشن کنید تا پنیر آب و رنگ بگیرد .
۹- بهتره قارچ را با کمی روغن یا کره و پیاز، کمی سرخ و تفت بدین تا آب اضافه نداشته باشد. همچنین همراه با پیاز؛ پیتزا خوشمزه تر می شود و هم نگران آب انداختن قارچ نخواهید بود .
۱۰- اضافه کردن پودر آویشن لابه لای مواد پیتزا خیلی تو طعم پیتزا کمک می کند.
۱۱- یک نکنه خیلی جالب اینکه، زمانی که آخرین مواد پیتزا را خواستید بریزید؛ در حدود ۵ دقیقه با پنیر پیتزا تفت بدهید. این تفت دادن، باعث می شود پنیر کش دار شود.