مواد لازم:
-پنج پیمانه برنج نیم دانه ایرانی اعلا
- ۷ برابر برنج آب (یعنی ۳۵ پیمانه آب ).
- شکر، دو برابر برنج (یعنی ده پیمانه که من ۸ پیمانه ریختم چون خیلی شیرین دوست ندارم )
- زعفران یک لیوان دم کرده
- کره یک قالب ۱۰۰ گرمی
- خلال پسته و بادام به اندازه کافی
- نمک، نصف قاشق چای خوری
- یک لیوان
طرز تهیه:
برنج را می گذاریم با همون ۳۵ پیمانه آب سه ساعت خیس بخورد. بعد آن را روی اجاق گاز گذاشته تا جوش آید. در این مرحله شعله را کم می کنیم و یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا برنج به آرامی بپزد. در زمانی که برنج در مرحله نیم پز قرار دارد نصفی از خلال بادام را داخل برنج در حال پخت اضافه می کنیم. وقتی برنج پخت و آن را آبکش کردیم، کره و گلاب و زعفران را داخل شله زرد ریخته و دم کنی را به مدت بیست دقیقه روی آن قرار می دهیم. پس از اینکه شله سرد شد با نصف دیگر خلال بادام و پسته و گل سرخ و دارچین آن را تزئین می کنیم.