رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۱۲:۵۳:۳۷ ۲۰۲۴/۱۲/۰۵     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت
مواد لازم جهت تهیه خمیر جادویی:
شکر   ۴ قاشق چای خوری
نمک   ۱ قاشق چای خوری
روغن   ۶ قاشق غذا خوری
شیر یا آب  ۱ لیوان
تخم مرغ   ۱ عدد
خمیر مایه   ۳ قاشق چای خوری
آرد   ۳ لیوان
طرز تهیه
۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و ۱ قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس به مدت ۵ – ۱۰ دقیقه  آن راکناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).
۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد، مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید. سپس آنها را کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند. در این مرحله باقی مانده آرد را اضافه کنید.
۳- پس از مخلوط کردن؛ مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود. روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید و خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و در جایی گرم به مدت یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود ، پس از آماده شدن؛ پف خمیر را با فشار دست بگیرید.
مواد داخل پیراشکی، متناسب با سلیقه افراد فرق می کند. می توان۲۰۰گرم گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده تفت داده، به قارچ بخار پز و فلفل دلمه ای تفت داده شده، اضافه کنید و به آن رب، فلفل سیاه، آویشن و پودر سیر نمک بزنید. بعد کمی از خمیر را برداشته با وردنه صاف کنید. حال کمی از مواد را برداشته و روی آن کمی پنیر پیتزا بریزید. بعد خمیر را ببندید و روی آن یک عدد زرده تخم مرغ را با زعفران قاتی کرده و با فرچه زده و داخل فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت قرار دهید. درآخر، گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی شود. در ضمن کف فر هم یک پیاله آب جوش بگذارید تا خمیر خشک نشود.
 

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب