رفتن به محتوای اصلی
امروز: ۰۴:۰۷:۲۹ ۲۰۲۴/۱۲/۰۵     ورود
EN - FA

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

 

 

 

 

 

 

 

 

برای تبلیفات در سایت

گراتن بادمجان

سیب زمینی را اول حلقه می کنیم، سپس مقداری سرخ می کنیم. البته میتوان آن را به مدت چند دقیقه هم، آب پز کرد. و آنها را کنار می گذاریم. در مرحله بعد بادمجان ها را یا حلقه می کنیم، یا اگر قلمی بودن، بصورت عمودی برش داده؛ سرخ کرده و کنار می گذاریم. در این مرحله، پیاز را تفت داده و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کرده و خوب هم می زنیم. در این مرحله رب گوجه را هم به آن اضافه می کنیم. در آخر مقداری سس بشاملو هم درست می کنیم. 
حالا کف ظرف مورد نظر را چرب کرده و سیب زمینی را  بالای آن می چینیم و روی آن را یک لایه بادمجان و بعد مایه گوشت و بعد یک لایه دیگر بادمجان بعد سس بشاملو می ریزیم. در آخر کار هم پنیر را اضافه می کنیم.

field_video
کپی رایت | طراحی سایت دارکوب